Over De Delle

Maak kennis met De Delle

Waarom De Delle

Kom vrijblijvend een keer kijken en ontmoet leuke jongeren, maak vrienden en tank lekker wat gezelligheid. Welkom!!

 

Zaterdagavond

Lekker even weg met je vrienden? Dan is de Delle een ideale plek om even bij te kletsen. In diverse gezellig ingerichte zalen zak je even lekker weg in een bankstel, gooi je een pijltje tijdens een potje darten of verwen je jezelf met een lekkere snack. Potje poolen, tafeltennis of speel je liever beverbende? Het kan allemaal.

Leuke activiteiten!

Elke derde zaterdag van de maand organiseren we een toffe activiteit. Denk hierbij aan een gave dropping, een uitdagende escaperoom, een heerlijk rondje mountainbiken of een gezellige barbecue. Er zijn vaak toffe prijzen te winnen! In de agenda vind je alle geplande activiteiten. Hier kun je je ook aanmelden. Heb jij zelf nog goede ideeën? Laat het ons dan vooral weten!

Je eigen plek!

We hebben bij de Delle verschillende ruimtes waar je lekker kunt chillen. Voor de 15+ hebben we een eigen hangplek. Mis jij nog dingen of heb je ideeën voor de inrichting? We horen het graag.

 

De feiten op een rijtje:

  • Voor iedereen in de leeftijd tussen de 14 (klas 2 voortgezet onderwijs) en 18 jaar
  • De Delle is een initiatief van de Gereformeerde Gemeenten in Rijssen. Wij onderschrijven dan ook deze identiteit en willen dit ook uitstralen naar buiten toe. We willen je vragen om hier dan ook rekening mee te houden.
  • De Delle is elke zaterdagavond open van 19.30u-22.30uur.
  • Je kunt gewoon binnen komen lopen als je zin hebt!
  • Locatie: Hendrik Jan van Opstalstraat 6, 7462 DM Rijssen
  • Wie organiseert het? Een enthousiaste groep vrijwilligers die jou een leuke avond willen bezorgen. Super relaxed en gezellig…
  • Kosten: alle drankjes en snacks kosten €1-,. Soms wordt er bij een activiteit een kleine bijdrage gevraagd. In dat geval staat het bij de activiteit vermeld.